Thursday, November 26, 2009

i want i want!

Assalamualaikum & good day!

Cekgu Farah pernah kata, blogs can help you polish up your English. Jadi memandangkan ada hasrat untuk polish English saya yang makin ke longkang pada ketika itu, saya pun menulislah dgn bahasa Inggeris. Tapi macam ada restriction sikit kalau menulis dalam bahasa orang England pabila bukan native speaker. Jadi pernah fikir nak buat lagi satu blog dalam bahasa Melayu, tapi difikir2 balik;

1) macamlah tadak entry rojak dalam Royal Ramble sebelum ni.

2) macamlah byk masa nak mengupdate more than one blog acct. Yang satu ni pun cepat berhabuk.

jadi mari kita berbahasa ibunda! (err...rojak actually) ;P

Saya sebenarnya tgh survey kasut tennis untuk menggantikan kasut lama. (sedih main kasut pinjam aje...) Jadi sekarang mahu beli :

Adidas Barricade 5

or

Reebok Volo DMX

But then these two seems a bit out of reach. So if (financially) i can get any closer to a Reebok, it might be this:

Reebok DMX (mega/not)

Saya akan bersyukur..

I was thinking to set out for them tomorrow jugak wif Mr.Didi Aiman, but then he's coming here to pick me up so we might not shop around anywhere in KL or Selangor where there'll be more choices (coz it'll seem ridiculous for your guy to drive all the way to pick you up just to bring you shop for shoes in his town which is a two hours drive BACK and then drive back to send you home). So..i'll go look for them on Saturday instead.

Don't have plans yet for tomorrow but whatever! He'll be HERE WITH ME~~ and we'll take our own sweeeeet time together. Where and what i just won't care~~ i think. ;P

Okies better off to sleep now. Takmo jadi macam hari tu..Didi da sampai depan pintu da baru nak bersiap. Need outfit pairings lagi ni..aiyak.. Nitey nite.

1 comment:

  1. babe!
    i want it to0!
    i want it! i want it! heee~
    sgtt chanteqq okayyy~
    did u have yours? *wink*
    purple is beautiful kowt now! ;)

    ReplyDelete