Wednesday, August 10, 2011

.patriotisme.



Assalamualaikum and good evening peeps! :)

This post may be a Wordless Wednesday, but i have much to say instead. hihih.

Mama lah yang semangat ni. Beli awal-awal lagi dia. Ada big flags but we don't know an appropriate spot to hang em. Thus the mini ones.

Ada 1 Malaysia sekali kat situ. I don't know wether orang lalu lalang yang toleh towards our house, in awe dengan patriotisme kitorang or wondering if this is markas baru Najib 1 Malaysia kwsn Raub.
-______-"

Siapa saja yang lalu confirm tgk. termasuklah si kancil. mesti diorang nak jugak. hehe

Dapatkan di kedai berdekatan sekarang juga!

3 comments:

  1. Wah..sangat sangat patriotik.Bagus2!=)

    ReplyDelete
  2. Thank yu dear. :) nanti kibar jalur gemilang jugak kat rumah yea! :)

    ReplyDelete
  3. wah caya lah mmg smngat giler. bagus. keep it up

    ReplyDelete