Saturday, July 9, 2011

.Hilarious Vloggers.

Assalamualaikum and good day peeps! :)

Sekarang pukul 3.42 pagi, ikut plan asal memang tak maw tidur sbb esok nak naik bas balik Kelate. So masa dalam bas harus diguna fully untuk tidur la kan. Rugi kalau terjaga. Heheh. Ikut plan asalnya jugak, masa stay up ni nak diguna sepenuhnya untuk buat orthopaedics revision, sebagai pelengkap diri untuk kembali berjuang hari Ahad nanti. (Dr.Jeff, here i come! Please be kind with the MCQ? ;P) Tapi macam biasa, kita hanya merancang.. ;O

Sedang mengulangkaji pelajaran, (sambil berchatting dan blogsurfing, hehe) cik bestie Atikah mengetuk pintu chatbox di Fesbuk. She shared one of the hilarious Youtube site, by Belacan n Paku. So instead of studying, i was like, gelak guling-guling. Hahaha *sapu air mata* (Tikah memang tengah addict Youtube sekarang. Semua vloggers dia stalk nowadays. Tak percaya baca blog dia, Dazzling Diamond). Hari tu masa datang bertandang ke rumah, for our routine girls' talk of course, dia siap ada mention lagi cadangan untuk bervlog bersama. "Wan i think kalau kita buat video berdua, would be great kan? Letak kat Youtube." and i was like, "Hoh??" (@.@)!! Hehe.. Idok le kaeh... (in Raub, that translate as: "Tidak le saya..") Tapi saya sokong je kalau Tikah nak buat video. She's awesome in every way. Go Go Atikah!! *\(^_^)/*

Before this, i only know some of the funny vloggers, like Mat Luthfi. Then from Didie's sister, Hanna, dapat korek lagi si Anwar Hadi & Maria Elena. Coolness, people. Seronok la tengok vids diorang especially time boring or tension. Boleh buat kita ketawa and at the same time, ada pengajaran jugak. Kudos to these peeps. ;) One of my personal favourite, Anwar Hadi's 'Ewww Language':

Hahah. Terasa?? Bestnyeww la bro ni kan? ;P

Okay back to my lovely Raub story. A week here sempat jumpa Atikah seorang je. Sayang sungguh bestie saya yang tak pernah fail nak visit ke rumah everytime ni. Maklum la saya tak ada kenderaan nak bertandang ke rumah member-member..huhu.. When she came over kitorang siap sempat buat photoshoot lagi. Since dulu pernah ada feedback from some customers and friends, katanya blogshop lagi menarik kalau ada real human modelling the clothings. So Ms.Atikah pun dengan rela hatinya dijadikan model sambilan. Check it out here. Hehe..segala feedback dialu-alukan..

Esok dah nak balik USMKK dah. Seminggu je ada kat rumah. Tapi in 2 weeks balik semula ke sini! More time to spend with my beloveds. Harap boleh jumpa yang jauh di mata dekat di hati, Ms.Erna, Ms.Farah Ainaa, Ms. Minah (yang ni dekat geographically, tapi jauh benar rasanya bila payah nak jumpa. She's like super busy with work. Aih..) Ms.WNA, Ms. Aziera & Ms.Izzatie. Would be great if we can have a girls day out before Min kahwin ni! (^^,)v

Okies nak try sambung study and then packing for tomorrow's trip. Take care everybody! :D


No comments:

Post a Comment